22-05-08

Geef vleugels aan je loopbaan en ...

vogel 1    ... schrijf je in voor de zomerworkshop "Zorgen dat mijn puzzel past", op vrijdag 22 augustus eerstkomend. Je ontdekt er dé antwoorden op je loopbaanvragen. De aanpak is resultaatsgericht, krachtig en intensief !

In groep (max. 10 deelnemers) verken je systematisch verschillende aspecten van je functioneren en vergroot je je zelfvertrouwen. Via twee individuele sessies van ongeveer 1,5 uur, gepland tussen de twee à zes weken nà de workshop, helpen we om je acties waar te maken.

De methodiek die we volgen is vernieuwend en wetenschappelijk onderbouwd. We werken ondermeer met een "Omgevingsscan". Dit is een vragenlijst die je vóór de workshop begint zelf moet invullen. Je laat ze eveneens door 5 anderen mensen in je omgeving invullen. De bedoeling hierbij is om de veronderstellingen die je over jezelf hebt te toetsen met mensen die jou goed kennen. Deze "realiteitscheck" vormt de basis van een scherper zelfinzicht.

Aan de hand van deze Omgevingscan, alsook de reflectiemomenten, oefeningen en gesprekken tijdens de dagsessie, krijg je inzicht in hoe je het gemakkelijkst leert, wat je leerfilters zijn, wat je persoonlijke kwaliteiten en competenties zijn, hoe je omgaat met moeilijkheden, wat je motiveert in je job en welke functies het best bij jou zouden passen.

Tijdens de workshop gebruiken we een "Puzzel werkboek" wat ons op een gestructureerde wijze doorheen deze verschillende thema's begeleidt. Na ieder thema vul je ook je "Reisjournaal" in. Het Reisjournaal vormt een rode draad doorheen het programma en helpt je bij het komen tot conclusies en het vertalen van deze conclusies naar een persoonlijk actie- of ontwikkelplan.

Geef vleugels aan je loopbaan en schrijf je onmiddellijk in voor de dagsessie op donderdag 21 augustus 2008. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10.

De kostprijs van het traject bedraagt 400 Euro. Meer informatie vind je op www.in-flow.be.

14:09 Gepost door In-Flow in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |